Місто

ЖК «Домашній» ввів у експлуатацію другу чергу будівництва у Житомирі

17 December 2017, 18:03

З гарним настроєм, гучною музикою, повітряними кульками та смаколиками – саме так зустрічають своїх мешканців у житловому комплексі «Домашній» з нагоди відкриття 4 та 5 секцій. Команда «Домашнього» вітає новосельців та бажає останнім лише гараздів.

«Я хочу, щоб у ваших домівках завжди було тепло, світло, радість та сміх. Щоб ви не зупинялись на досягнутому, розвивались. Хочу подякувати команді професіоналів, які приклали зусиль для створення цього житлового комплексу і вклали сюди душу і серце для того, щоб вам тут було комфортно жити. Ласкаво просимо додому!», - говорить директор ТОВ «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

«Для багатьох з вас - це не просто квартира, це напевне ваша мрія, яку ми разом з вами втілили у реальність. Окрім житлових приміщень ми будуємо і не житлові - комерційні. Тому, враховуючи те, що у нас вже більше 300 проданих квартир, я думаю, бажаючих придбати іще комерцію для себе, як бізнес, буде також багато», - певен начальник відділу продажів Валентин Кривопішин.

Не зволікають у ЖК «Домашній» і з підключенням осель до комунікацій. А саме, поки створюватиметься ОСББ, питанням підключення води, світла та газу до будинку займатиметься керуюча компанія.

«Для того, щоб підключив кожен з вас комунікації, потрібно прийняти вхідні лічильники або ОСББ, або як альтернатива - управляюча компанія. Створення ОСББ займає не один місяць. Тому, ми створили управляючу компанію з метою пришвидшити це все. На даний час нами зібрано весь пакет документів і в найближчий час комунікації будуть під’єднані», - розповідає юрист ЖК «Домашній» Сергій Рудик.

«Вже після нового року ви будете мати у квартирах і світло, і газ, і воду, і робити вже повноцінно свої ремонти», - додає начальник відділу продажів Валентин Кривопішин.

Після урочистого перерізання стрічки, новосельці «Домашнього» чимдуж квапляться подивитися на свої омріяні квадратні метри.

«У мене велика родина і ми хотіли таку велику квартиру. Спочатку думали однокімнатну, але для мене однокімнатна маленька. Ось мої діти, онуки, будуть заїжджати у гості», - тішиться Надія Голомах.

Мешканці не ймуть радості від того, що нарешті їхні проекти та плани квартир на папері - стали реальністю.

«Дуже подобається. Подобається сам матеріал з якого побудували будинок і планування квартир подобається, все дуже подобається, все дуже якісно. Дуже добрий колектив, душевний. Прийдеш до них щось запитати, то завжди із посмішкою на вустах, все дуже добре. Ми їм дуже дякуємо, ми прийшли додому», - дякує команді ЖК «Домашній» Розалія Борецька.

На цьому приємні сюрпризи для власників квартир не закінчились. Наостанок, серед новосельців розіграли цінні подарунки та сертифікати від відділу додаткових послуг, який допомагає мешканцям в оздобленні квартир. Починаючи від штукатурки стін, стяжки та шпаклювання до сантехнічних робіт та встановлення опалення.

«Дорогі мешканці четвертої та п’ятої секції, насправді, хочеться почати зі слів - ласкаво просимо додому! Ми вас вітаємо з відкриттям. У нас є невеличкі сюрпризи для вас», - зазначає представник відділу додаткових послуг ЖК «Домашній» Наталія Гадайчук.

«З нагоди свята ми підготували для вас приємні сюрпризи від відділу додаткових послуг - це три подарункові сертифікати, які ми сьогодні розіграємо між мешканцями 4 та 5 секції. Отож, бажаємо вам усім удачі», - підсумовує представник відділу додаткових послуг ЖК «Домашній» Дар’я Ткачук.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК Домашній будівництво квартири новобудови 
Матеріали по темі