Події

Через перетоплену піч зайнялася шафа, на пожежі вчаділа старенька жителька Житомирської області

24 December 2017, 12:36

У селі Заболоть Радомишльського району старенька господиня так сильно натопила піч, що від неї зайнялася шафа, а затим – стіна дерев’яного будинку.

Про це 24 грудня повідомила прес-служба УДСНС в Житомирській області.

«23 грудня о 15:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Заболоть Радомишльського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили густий дим з будинку. Вони попередили, що всередині може знаходитись людина», - повідомили рятувальники.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців горіло перекриття стіни. В оселі спостерігалось незначне задимлення. Провівши розвідку всередині житла, рятувальники виявили бездиханне тіло 84-річної господині на ліжку в кімнаті.

Пожежу ліквідували о 16 годині. Вогонь знищив частину дерев’яного перестінку та окремі речі домашнього вжитку.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил експлуатації пічного опалення. Господиня того дня сильно натопила піч. У 10 см від груби знаходилась шафа з речами. Коли прибули вогнеборці, то шафа вже згоріла. Ймовірно, з неї і почалось займання», - припускають рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня на пожежах у власних домівках загинули 47-річний чоловік та 95-річна бабуся з Житомирської області.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа 
Матеріали по темі