Події

У райцентрі Житомирської області з багнюки тягнули шкільний автобус з новорічними подарунками

24 December 2017, 13:35

23 грудня у місті Олевськ Житомирської області рятувальники «визволяли» шкільний автобус, що мав відвантажувати новорічні подарунки.

Про це 24 грудня повідомила прес-служба УДСНС в Житомирській області.

«23 грудня бійці ДСНС міста Олевськ надали у відбуксируванні шкільного автобуса, що мав відвантажувати новорічні подарунки та застряг неподалік складу у вимоїні, заповненій водою», - повідомили в управлінні.

Усього за добу 23 грудня рятувальники вивільнили зі снігових заметів та болота 6 транспортних засобів. Зокрема, о 14:20 в Олевському районі, на 215 км автодороги Київ-Ковель, довелося відбуксирувати з дороги фуру, яка частково перекрила рух на трасі після того, як її протаранив вантажний автомобіль.

«Від удару була вибита рульова колонка, і авто стало некерованим, що ускладнювало роботи по її відбуксируванню. Все ж за допомогою тросу та пожежного автомобіля рятувальникам вдалося відтранспортувати вантажівку у безпечне місце», - інформують в УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня житомирські рятувальники тягнули із заметів дві вантажівки DAF вагою близько 30 тонн кожна.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС ДТП Олевськ 
Матеріали по темі