Влада

У САД Житомирської області розповіли, де пройшли найбільші снігопади і скільки спецавтомобілів чистили дороги

19 December 2017, 10:37

19 грудня задля уникнення заторів рух по а/д Київ-Чоп в межах Житомирської області для вантажного та великогабаритного транспорту обмежили.

Про це інформує прес служба САД у Житомирській області.

«У зв’язку з введенням обмежень руху вантажного та великогабаритного транспорту у м. Київ та Київській області, з метою упередження накопичення великої кількості транспорту та виникнення заторів на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп (на м. Будапешт через мм. Львів, Мукачеве і Ужгород), було прийнято рішення про обмеження руху вантажного та великогабаритного транспорту по автомобільній дорозі загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп в межах Житомирської області, починаючи з 9:30 год. 19 грудня 2017 року», - йдеться у повідомленні.

Служба автомобільних доріг інформує, що минулої ночі для ліквідації наслідків негоди на шляхах загального користування Житомирської області працювало 78 механізмів та близько 110-ти робітників. На автомобільних дорогах державного значення було задіяно 62 механізми.

«За інформацією підрядної організації найбільше засипало снігом в Андрушівському, Коростишівському, Овруцькому районах області, де товщина снігу на поверхні сягала до 35-ти сантиметрів», - розповіли у прес-службі САД.

Нагадаємо, за добу в Житомирській області зі снігових заметів рятувальники витягнули 81 одиницю техніки. Загалом по області через негоду без світла залишились 20 населених пунктів.

Як повідомляв Житомир.info, на період снігопадів влада Житомира заборонила в’їзд вантажівок на територію міста. 18 грудня в'їзд для великовагового транспорту на територію Києва був закритий. Через замети та ожеледицю у Житомирі почастішали ДТП, патрульні не встигають реагувати на всі виклики. Через ускладнення погодних умов на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП за участі кількох автомобілів. Патрульні закликають водіїв бути більш уважними.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сад дорога обмеження київ чоп  
Матеріали по темі