Місто

Компанія «Втеплі» влаштувала масштабний семінар у Житомирі

19 December 2017, 12:56

Понад 70 фахівців, що працюють з системами теплопостачання, стали учасниками семінару, який у Житомирі організувала компанія «Втеплі».

«Ми сьогодні зібралися завдяки нашим партнерам. Це BOSCH Термотехніка і MEIBES-group для того, щоб розповісти людям, інсталяторам, монтажникам про переваги роботи з європейськими брендами, котрі себе вже зарекомендували на ринках Європи, і ми просуваємо цю продукцію на території України, розповідаємо про новинки, а також про гарантії. Я вважаю, що багатьом було б цікаво, щоб у них в квартирі стояло якісне опалювальне обладнання, на яке є гарантія, сервіс, і людина в наш час може заощадити якісь енергоресурси, так як в Європі в першу чергу думають про економічність обладнання», - зазначив співзасновник компанії «Втеплі» Сергій Гуменюк.

Щоб семінар був максимально цікавим та ефективним, організатори запросили фахівців різного напрямку роботи.

«Це і монтувальники, це і сервісанти, і фахівці з проектування, люди, які проектують новобудови. Тут є різна спеціалісти для того, щоб семінар був більш цікавим, почути один одного, як представникам, так і нам, зрозуміти, куди нам краще розвиватися, куди працювати, щоб доносити людям те, що вони хочуть отримати», - зазначив фінансовий директор компанії «Втеплі» Сергій Савенко.

Лідери ринку продемонстрували свої новинки, а також розповіли про програми, які дозволяють оптимізувати витрати на встановлення теплового обладнання.

«Ми представляли сьогодні 2 лінійки теплових насосів. Досвід продажу і запуску у нас уже є. Це теплові насоси по типу повітря-вода. Також ми розповідали про нову лінійку автоматики. Це прилади, які також дозволяють отримати максимальний комфорт та абсолютну автономію роботи системи опалення. Декілька нових моделей газових конденсаційних котлів які мають дуже хороші технічні характеристики та максимально високий рівень надійності», - зазначив регіональний менеджер відділу термотехніки компанії BOSCH Євгеній Супрун.

«Сьогодні ми також розмовляли з нашими партнерами про можливості, які допомагають їм у роботі. Перше – це програма IQ-energy, у якій ми беремо участь і яку ми активно пропагуємо в Україні, тому що це унікальна можливість для кожного громадянина України отримати компенсацію від Європейського банку реконструкцій та розвитку завдяки монтажу і устаткуванню енергоефективного обладнання. Друга можливість для інсталяторів – це партнерська програма BOSCH Plus, у якій інсталятор, наш партнер, монтує наше обладнання та отримує за нього бали на свій рахунок. На ці бали може обміняти будь-яку продукцію, яку виробляє у тому числі компанія BOSCH», - пояснив директор з продажу «BOSCH Термотехніка» Дмитро Рухадзе.

Найбільш активні учасники, а також автори найцікавіших запитань мали нагоду виграти подарунки та сертифікати на суму до 2 тисяч гривень.

«Дуже вдячний компанії «Втеплі» за запрошення, аудиторія досить жвава, дуже багато цікавих запитань було, але відчувається трошки консерватизм. Його потрібно зрушувати, тому що у світі теплотехніки дуже багато нових ідей, нових технологій, і потрібно це вже в маси в Україні вливати», - сказав комерційний директор компанії Meibes Олександр Нацик.

Організатори упевнені – саме споживачі послуг мають бути зацікавлені в тому, аби йти в ногу з часом і встановлювати найбільш ефективне теплове обладнання, допомогти їм у цьому радо готова компанія «Втеплі».

«У нас насправді є все. Людина може прийти за якоюсь запчастиною, купити шланг, колонку, котел, бойлер - все, що стосується тепла. У нас можна замовити прорахунок. Якщо ви будуєте будинок, візьміть собі на замітку, що ми можемо прорахувати і встановити. Далі ми плануємо відкрити ще відділ сервісу. Будь-яка людина, яка шукає якісний європейський сервіс, зможе звертатися до нас в компанію, і ми будемо намагатися надати якомога краще, швидше і якісно нашу послугу», - зазначила адміністратор компанії «Втеплі» Анна Заруднева.

Контакти компанії «Втеплі»:

Адреса: 2-й Польовий провулок, 2, Житомир,

Телефон: 097 534 40 74.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі