Суспільство

Благодійна акція-збірка для дітей і молоді в Україні «Подаруй мені частинку сонця»

28 December 2017, 09:30

Благодійна акція-збірка для дітей і молоді в Україні під назвою: «Подаруй мені частинку сонця» від Едукаційної групи Міленіум м. Гнезно, Польща.

Едукаційна група Міленіум, м. Гнезно, Польща (Grupa Edukacyjna Milenium, m. Gniezno, Polska) провела велику благодійну акцію – збірку для дітей і молоді в Україні під назвою: «Подаруй мені частинку сонця (Podaruj mi trochę słońca)».

Напередодні Різдвяних свят і Нового року деканом Гнезнінської Вищої Школи «Міленіум» к.е.н. Орликовським Миколою всі зібрані книжки безкоштовно було передано на поповнення бібліотечного фонду обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради та Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича, дитячому садочку та клубу дитячого дозвілля «Веселка» м. Житомир, а також Володарськ-Волинській районній культурно-просвітницькій спілці поляків ім. Владислава Реймонта.

Подарунки, одяг та іграшки від польських друзів було безпосередньо передано до Житомирського обласного будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків Житомирської обласної ради.

Link: http://milenium.edu.pl/application/files/ukraina.pdf, http://milenium.edu.pl/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі