Влада

​Міська рада звернулася до посла Азербайджану щодо недобросовісного підрядника, який ремонтував тепломережі у Житомирі

20 June 2019, 18:47

Житомирська міська рада звернулася до Надзвичайного і повноважного Посла Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худжяр Оглу Худієва щодо недобросовісного підрядника, який реалізує проект за кошти Швейцарської Конфедерації (SEKO).

За звернення депутати проголосували наприкінці сесії міської ради 20 червня.

Зазначається, що азербайджанська фірма, яка виграла тендер на реконструкцію теплових мереж котельні РК-10 в Житомирі (в мікрорайоні Маликова), не змогла вчасно виконати роботи і, за рекомендацією міської ради, передала функції підрядника ТОВ «Прогрес-92» та ПП «Рембудстрой». Однак, за виконані роботи азербайджанська фірма з ними не розрахувалася.

Нагадаємо, до 23 жовтня 2018 року ремонтні бригади мали замінити теплотрасу в яру біля старообрядного кладовища у мікрорайоні Сурина гора в Житомирі, а до 24 жовтня – подати тепло по вулиці Маликова, 8, 12 і 16. Чому затягнулися роботи, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня 2018 перші 4 будинки мікрорайону підключили до тепла, а 1 листопада мешканці будинків по Маликова, 8 і 12 скаржилися на холод у квартирах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Маликова теплотраса Азербайджан посол сесія  
Матеріали по темі