Місто

Житловий комплекс комфорт-класу «Польський Бульвар»

21 June 2019, 11:00

Житловий комплекс комфорт-класу «Польський Бульвар» зводиться в спальному та екологочіно чистому мікрорайоні Маликова міста Житомир з розвиненою інфраструктурою. Комплекс включає в себе будинок із 2 секцій на 9 поверхів з чудовим краєвидом. У кроковій досяжності наявні декілька шкіл, дитячий садочок, торгівельний центр, аптечні пункти, кав’ярні та культурні заклади. Поруч з будинком знаходиться зупинка міського транспорту.

Архітектура комплексу виконана в стилі мінімалізму – чіткі лінії, спокійні гармонічні тони – нічого зайвого. В процесі будівництва будинку використовують найкращі матеріали від європейських виробників, в поєднанні з новітніми світовими технологіями! Для комфорту мешканців комплекс зводять з силікатної цегли, використовуючи енергозберігаючу мінеральну вату та фасадне облицювання. Опалення в комплексі буде індивідуальним.

Ваш дім – більше ніж просто квартира!Тому в житловому комплексі «Польський Бульвар» ви зможете придбати житло площею від 43 до 80 метрів квадратних за доступною ціною. Помешкання повністю укомплектовані: високі стелі, вхідні металеві двері, автономне опалення, підведення всіх комунікацій та наявність лічильників на газ, воду та світло. Також встановлені металопластикові вікна ,що дозволять зберегти тепло в вашій оселі! А на першому поверсі будуть розміщені комерційні приміщення.

Окрім того жителі, ЖК «Польський Бульвар» матимуть зручну інфраструктуру внутрішнього двору, де буде створене окреме комфортне містечко, у якому ви та ваші діти почуватиметесь щасливими! Прибудинкова територія вільна від машин, тут облаштують комфортні зони відпочинку, дитячий майданчик, що неодмінно сприятимуть цікавому та безпечному дозвіллю малят.

Ще однією безперечною перевагою є співвідношення ціни та якості. Ви зможете придбати квартиру вартістю від 11 500,00 грн за метр квадратний, а також скористатись послугою безвідсоткового розтермінування від забудовника! Відділ продажу знаходиться по вулиці Маликова, 20, безпосередньо біля об’єкта будівництва, тому в будь-який час ви матимете змогу на власні очі побачити процес створення саме вашої квартири!

Контакти:

097-70-60-700

093-70-60-700

сайт https://polskij-bulvar.com


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі