Місто

​У соцмережі житомиряни активно обговорюють відсутність води: у двох мікрорайонах вона не пропадала

22 June 2019, 14:24

Станом на 13 годину 22 червня в більшості мікрорайонів Житомира водопостачання не відновили, однак є мікророайони, де воду не відключали, хоча тиск мінімальний.

Про це житомиряни діляться в соцмережі.

Зокрема, під запитанням «В яких районах почала з’являтися вода?» користувачки ‎Olga Belousova у фейсбук-групі Матусі та татусі Житомира вже за півгодини з’явилися десятки коментарів, у яких користувачі переважно скаржаться на її відсутність (воду обіцяли поступово подавати з 8 ранку 22 червня). Про наявність води, але відсутність напору, повідомляють жителі нижньої Польової та гідропарку:



Тим часом станом на 14.30 22 червня на сайті водоканалу немає свіжої інформації про хід ремонту та можливе відновлення водопостачання.

У фейсбук-дописі КП від 21 червня зазначено, що у зв'язку із відсутністю водопостачання КП «Житомирвордоканал» організувало підвіз води до лікарень, геріатричного пансіонату, Житомирського обласного спеціалізованого будинку дітей-сиріт і дітей, які лишилися без батьківського піклування, військових частин тощо.

«За 1,5 доби працівники КП «Житомирводоканал» замінять 26 засувок. Нова запірна арматура з’явиться на таких локаціях: на перехрестях вулиць Грушевського - Покровської, Чуднівської - Донцова; Перемоги - Ольжича; Перемоги - Грушевського. Замінюючи засувки, ми вирішуємо дуже важливе завдання – підвищуємо надійність системи водопостачання міста. Запірна арматура у випадку аварії дозволяє відключити подачу води до аварійної ділянки і при цьому не залишити без неї усе місто», - пояснюють у водоканалі.


Нагадаємо, 21 червня комунальники показали, де розрили дороги і міняють засувки, через що місто залишиться без води до вечора, 22 червня.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян просили на два дні запастися водою, бо 21 та 22 червня водоканал планує ремонтувати мережі. Воду обіцяли вимкнути у ніч на 21 червня, проте тиск води у кранах житомирян почав падати уже з 18.00 вечора четверга, 20 червня.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал перекриття  
Матеріали по темі