Місто

​Голова Житомирської ОДА провів екскурсію центральним стадіоном та розповів, коли «Полісся» зіграє там перший матч

22 June 2019, 14:39

22 червня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич провів екскурсію стадіоном «Полісся» та розповів про роботи на центральному стадіоні: наскільки завершено реконструкцію споруди, скільки грошей вкладено в будівництво та які змагання зможе приймати стадіон після відкриття.

Чи буде доступ до стадіону вільним для всіх бажаючих, як виглядає територія арени зі сторони Старого бульвару та коли житомирське «Полісся» зіграє перший матч в рідних стінах - відповіді на ці запитання шукайте в повному відео.


Нагадаємо, реконструкція центрального стадіону «Полісся» триває вже 13 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році.

Відтоді це «будівництво довжиною у вічність» пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації. Губернатори передавали цю «естафету» один одному до 2013 року.

Влітку 2016 за губернаторства Сергія Машковського будівельники знесли частину трибун. Згодом У Житомирській ОДА показали проект реконструкції стадіону «Полісся».

З часом на центральній спортивній арені міста лишилась лише одна «західна» трибуна, яка вміщує 5000 глядачів.

Як повідомляв Житомир.info, станом на лютий 2018 року в реконструкцію центрального житомирського стадіону «Полісся» вже вклали більше 100 млн грн.

У червні 2018 заступник голови Житомирської ОДА Роман Щебетов повідомив, що реконструкція центрального стадіону «Полісся» виконана на 65 відсотків. Паралельно із роботами із облаштуванням автоматичної системи поливу та підігріву газону йшла підготовка і до виготовлення накриття, яке встановлять над західною трибуною стадіону.

Відеоекскурсію міським стадіоном «Спартак» з мером Житомира Сергієм Сухомлиним дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Полісся Гундич  
Матеріали по темі