Місто

​Коли в Житомирі почнуть відновлювати водопостачання. Коментар Андрія Нікітіна

22 June 2019, 17:40

Станом на 17.20 22 червня водопостачання в Житомирі починають відновлювати, але процес дещо затягується.

Про це у коментарі Житомир.info сказав директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«Ми почали процес відновлення водопостачання, але він не буде таким швидким, як ми очікували. Є певні труднощі, вони пов’язані з монтажем великої магістралі по вулиці Радоновій, який виконує підрядна організація. У місті є кілька гілок магістральних мереж, і водопостачання починаємо відновлювати по одній з них, яка проходить по вулиці Чуднівській, іде до Зарічан, вертається в місто і проходить по Шевченка, Великій Бердичівській і веде до промзони», - сказав Андрій Нікітін.

З його слів, це зовсім не означає, що найпершими воду отримають жителі Корбутівки.

«Цього не можна стверджувати. Однак запевняємо, що бригади робитимуть все можливе, щоб забезпечити людей водою якнайшвидше», - сказав керівник водоканалу.

Першими отримає воду промисловий район міста, - повідомив «Житомирводоканал» у фейсбук.

«Шановні житомиряни, у найближчі кілька годин у вас з"явиться вода в оселях. Водопостачання буде відновлюватися поступово, тому що на одному із об"ктів ще ведуться роботи. Першим буде забезпечено водою промисловий район міста, згодом - і усі інші. Просимо вас набратися терпіння. Робітники працюють не покладаючи рук другу добу поспіль», - поінформував водоканал.

Нагадаємо, дехто з житомирян очікував воду вже в обідню пору, однак більшість коментаторів відповідали, що води немає ніде, крім нижньої Польової та району гідропарку, де вона текла тоненькою цівкою.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян просили на два дні запастися водою, бо 21 та 22 червня водоканал планує ремонтувати мережі. Воду обіцяли вимкнути у ніч на 21 червня, проте тиск води у кранах житомирян почав падати уже з 18.00 вечора четверга, 20 червня. 21 червня комунальники показали, де розрили дороги і міняють засувки, через що місто залишиться без води до вечора, 22 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал перекриття  
Матеріали по темі