Місто

​Директор житомирського водоканалу вибачився за несвоєчасне відновлення водопостачання і «подякував» підрядникам

22 June 2019, 20:50

У затримці подачі води після ремонту засувок у Житомирі винна підрядна організація.

Про це йдеться в дописі директора КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна, який він розмістив у фейсбук 22 червня о 20.00.

«Шановні мешканці, 2 години тому розпочалось відновлення водопостачання в місті. Наше підприємство було повністю готове до подачі води ще вранці. Але, дякуючи, підрядній організації, яка, вочевидь, не зрозуміла відповідальності за роботи, які проводить по проекту Світового Банку і не змогла самостійно впоратись з роботами по вулиці Радонова - маємо таку затримку. Приношу особисто від себе вибачення за спричиненні незручності в таку спеку. Всім співробітникам Житомирводоканалу дякую за сумлінний труд на протязі 43 годин без сну та відпочинку. Особливо тим, хто досі виправляє за підрядниками їх недолугі помилки», - написав Андрій Нікітін.

У коментарях під дописом житомиряни обурюються ситуацією та зазначають, що на початку вулиці Леха Качинського та на Корбутівці вода вже з’явилась.


Нагадаємо, дехто з житомирян очікував воду вже в обідню пору, однак більшість коментаторів відповідали, що води немає ніде, крім нижньої Польової та району гідропарку, де вона текла тоненькою цівкою. Станом на 17.20 22 червня водопостачання в Житомирі ще не починали відновлювати.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян просили на два дні запастися водою, бо 21 та 22 червня водоканал планує ремонтувати мережі. Воду обіцяли вимкнути у ніч на 21 червня, проте тиск води у кранах житомирян почав падати уже з 18.00 вечора четверга, 20 червня. 21 червня комунальники показали, де розрили дороги і міняють засувки, через що місто залишиться без води до вечора, 22 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі