Місто

​Керівник водоканалу назвав район Житомира, де води не буде ще довше (оновлено)

23 June 2019, 10:39

Вулиця Велика Бердичівська та район навколо Житомирського держуніверситету імені Франка на кілька годин відключать від водопостачання для ліквідації аварії.

Про це в соцмережі 23 червня повідомив директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«Шановні мешканці! Задля ліквідації аварії біля буд. В. Бердичівська 41 на 1,5 години буде відключено водопостачання р-н вулиць Шевченко, В.Бердичівська, Фещенка-Чопівського, Старий Бульвар (точніше на схемі). Прошу подбати про запас води на найближчі 1,5-2 години», - написав Нікітін.


Нагадаємо, годину тому керівник водоканалу пояснював, що будинки №41 по вулиці Велика Бердичівська, №№3 та 6 по Франка та №12 по Ріхтера залишаються без води через аварію на пожежному гідранті.

У коментарях під попередньою новиною про воду житомиряни пишуть, що на Великій Бердичівській вода так і не з’являлася або текла цівкою.

За повідомленням водоканалу, у зв'язку із ремонтом пожежного гідранта до будинку по Великій Бердичівській, 41 з 10.00 буде організовано підвіз води (виділено редакцією).

О 12 годині Андрій Нікітін повідомив, що аварію ліквідовано, і в район Великої Бердичівської пішла вода:

Нагадаємо, дехто з житомирян очікував воду вже в обідню пору 22 червня. Станом на 17.20 22 червня водопостачання в Житомирі ще не починали відновлювати. Увечері 22 червня Нікітін «подякував» підрядним організаціям, через повільну роботу яких, на його думку, зірвалося вчасне відновлення водопостачання.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян просили на два дні запастися водою, бо 21 та 22 червня водоканал планує ремонтувати мережі. Воду обіцяли вимкнути у ніч на 21 червня, проте тиск води у кранах житомирян почав падати уже з 18.00 вечора четверга, 20 червня. 21 червня комунальники показали, де розрили дороги і міняють засувки, через що місто залишиться без води до вечора, 22 червня.

Скріншот з допису Андрія Нікітіна

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі