Події

​Житомирянина, який у магазині косметики на Київській вдарив продавчиню молотком і забрав телефон, посадили на 8 років

26 June 2019, 11:03

Богунський районний суд міста Житомир виніс вирок чоловіку, який вдень 29 жовтня 2018 року зайшов до магазину косметики, що по вулиці Київській, вдарив продавчиню молотком по голові, забрав її телефон та втік.

Про це 24 червня повідомив сайт Богунського районного суду міста Житомира.

«24 червня Богунським районним судом було розглянуто кримінальне провадження та винесено вирок відносно громадянина Т, який обвинувачувався у розбійному нападі на продавчиню магазину косметики «AVON». Дії обвинуваченого було кваліфіковано за ч. 1 ст. 187 КК України (тобто у нападі з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаному із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, та погрозою застосування такого насильства)», - йдеться у повідомленні.

Обвинувачений вину свою визнав частково, заявлений цивільний позов потерпілої та прокурора визнав у повному обсязі. У вчиненому щиро розкаявся та приніс потерпілій публічні вибачення.

«Суд визнав громадянина Т. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.187 ч.1 КК України та призначив йому покарання у вигляді 8-ми років позбавлення волі із конфіскацією ¼ частини майна, яке йому належить. До набрання вироком законної сили обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вирок суду направлено до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень (справа № 295/17571/18)», - йдеться у повідомленні суду.

Відмічається також, що вирок суду ще не набрав законної сили.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня 2018 у Житомирі стався розбійний напад на працівницю офісу косметичної фірми. Молодий чоловік зайшов до магазину, вдарив продавчиню молотком по голові, забрав її мобільний телефон і втік.

За кілька днів, 3 листопада, поліція затримала 21-річного нападника, жителя Житомира, який «засвітився» на відеозаписах вуличних камер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напад грабіж вирок суд молоток продавець  
Матеріали по темі