Фоторепортаж

Міністр оборони оглянув новенькі казарми на Київському шосе у Житомирі. Фоторепортаж

26 June 2019, 16:14

Просторі кухні з сучасними плитами та витяжками, у пральній – машинки-автомат – усе новеньке та охайне. Такий інтер’єр мають дві новозбудовані військові казарми на Київському шосе, 45 у Житомирі.

Хід завершального етапу будівництва інфраструктури 148-го артилерійського дивізіону в Житомирі 26 червня перевірив міністр оборони України Степан Полторак.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

«Головним пріоритетом для вас є захист своїх рідних, близьких, друзів та України від ворога. І я думаю, що одне із головних завдань, яке стоїть перед державою — це забезпечити добрі умови для вашого проживання. Я думаю, що ваш дивізіон буде, напевно, першою військовою частиною, де, якщо порахувати нове житло, виходить 350 місць в гуртожитку поліпшеного планування, де повністю нове обладнання, 150 місць для солдатів строкової служби, нова їдальня», – сказав Степан Полторак, звертаючись до особового складу військових частинах ЗС, що на Житомирщині.

Він зауважив, що лишається актуальною потреба у будинках для сімей.

«Вам не вистачає тільки одного — пари будинків для проживання сімей. Я думаю, що після того, як я побував тут і побачив таку необхідність, ми сплануємо обов’язковий ресурс, і наступного року сплануємо фінансування для будівництва житла для одружених сімей», — наголосив глава оборонного відомства.

У повідомленні Міноборони зазначено, що роботи з будівництва двох казарм поліпшеного планування і їдальні військової чистини повністю завершено та їх вже передано в експлуатацію військовим. Тепер у комфортних умовах будуть проживати 250 військовослужбовців військової служби за контрактом.

Тривають роботи з будівництва трансформаторної підстанції та реконструкції інженерних мереж.

У рамках візиту міністр вручив нагороди військовослужбовцям та їхнім рідним.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2018 року на території військової частини на Богунії почали будівництво трьох гуртожитків покращеного типу для військовослужбовців Десантно-штурмових військ. Всього в Житомирській області побудують 22 житлових комплекси, в яких зможуть проживати 2750 військових. У грудні 2018 військова прокуратура Центрального регіону подала позови до суду щодо порушень у будівництві казарм для військових у Новограді-Волинському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: казарма гуртожиток Полторак  
Матеріали по темі