Влада

Через два місяці після затримання на хабарі посадовцю Житомирської міськради скасували надбавку «за високі досягнення у праці»

26 June 2019, 16:45

Відстороненому від посади заступнику директора департаменту реєстрації Житомирської міської ради скасували надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50%.

Розпорядження про скасування надбавки мер Сергій Сухомлин підписав 26 червня.

«Враховуючи клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Місюрової О.М. скасувати надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років заступнику директора департаменту реєстрації міської ради, начальнику відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державному реєстратору Баренкову Євгену Олександровичу. Надбавку скасувати з 19.06.2019 року», - зазначається у документі.

Нагадаємо, 17 квітня 2019 року у Житомирі під час отримання хабара у 1800 доларів затримали заступника директора департаменту реєстрації Житомирської міської ради та його посередника, які вимагали «винагороду» за реєстрацію права власності на нерухоме майно. 18 квітня мер Сергій Сухомлин розпорядився відсторонити від посади заступника директора департаменту реєстрації Євгена Баренка.


Як повідомляв Житомир.info, суд задовольнив клопотання слідчого СУ ГУНП в Житомирській області про продовження до 18 серпня 2019 року строку досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке було відкрите в грудні 2018 року й стосувалося отримання хабара заступником директора департаменту реєстрації Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада розпорядження надбавка хабар  
Матеріали по темі