Місто

​Львівська фірма вдруге виграє тендер на капремонт вулиці Західної в Житомирі за 2,8 млн грн

27 June 2019, 14:44

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало договір з львівською фірмою - ТОВ «Перспектива Місто Буд» на капітальний ремонт частини вулиці Західної.

За даними ресурсу РroZorro, відповідний договір на 2 млн 823,3 тис. грн (в т.ч. ПДВ) був укладений 25 червня.

Згідно умов цього договору, капітальний ремонт підрядник має виконати на частині вулиці Західної від вулиці Святого Йоана Павла ІІ і до вулиці Каховської. Усі роботи планується провести упродовж липня 2019 року.

Відмітимо, що у тендері управління капітального будівництва на капремонт вулиці Західної брали участь дві фірми, однак дешевшу пропозицію ПП «Артембуд» у 2,65 млн грн тендерна комісія вирішила відхилити, оскільки виявила ряд невідповідностей тендерним вимогам. Тож перемога дісталася іншому учаснику аукціону – ТОВ «Перспектива Місто Буд».

За даними ресурсу clarity-project.info, ТОВ «Перспектива Місто Буд» нині зареєстроване у місті Львів, хоча ще донедавна знаходилось у Києві (3 червня 2019 року відбулась зміна реєстрації юридичної особи). Кілька місяців тому змінився і керівник даної фірми. З лютого 2019 року компанію з 500-тисячним статутним капіталом очолює Полатайчук Олександр Сергійович, який одночасно являється і її засновником. ТОВ «Перспектива Місто Буд» має кілька видів діяльності, основний – будівництво житлових і нежитлових будівель.

За неповних 2 роки свого існування ТОВ «Перспектива Місто Буд» стала переможцем у 5 закупівлях на загальну суму понад 20 млн грн, з них чотири закупівлі пов’язані з Житомиром та областю. Зокрема, ТОВ «Перспектива Місто Буд» наразі ремонтує приміщення спортшколи «Авангард» у Житомирі за 13 млн грн та проводить благоустрій території навколо учбового корпусу центру Сил спеціальних операцій у Бердичеві за 1,5 млн грн.

Ще два договори дана фірма уклала на капремонт вулиці Західної у Житомирі, один з яких довелось розірвати через відсутність фінансування.

Нагадаємо, що ТОВ «Перспектива Місто Буд» стає переможцем тендеру на капітальний ремонт вулиці Західної уже вдруге. Так, наприкінці минулого року торги на капітальний ремонт цієї вулиці проводило інше управління Житомирської міської ради – управління комунального господарства. Тоді ТОВ «Перспектива Місто Буд» виграло тендер з пропозицією у 2 млн 685,6 тис. грн. Відповідно, 3 грудня 2018 року був укладений договір, однак його довелось розірвати у зв’язку з відсутністю відповідного фінансування.

Як повідомляв Житомир.infо, вулицю Західну на Мальованці у Житомирі хотіли відремонтувати ще у 2018 році, тоді на капремонт 700 метрів дороги планували витратити близько 3 млн грн.

Житомир.infо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Західна капремонтЮ Перспектива Місто Буд  
Матеріали по темі