Місто

Випуск у «Житомирській політехніці»: вручення дипломів і заяви про готовність приймати абітурієнтів

27 June 2019, 18:01

«Житомирська політехніка» - це успішне майбутнє. Із таким гаслом у 2019 році тут випускається, за більш як трьома десятками спеціальностей, майже тисяча дипломованих бакалаврів.

«Для нас цей випуск особливий. Адже, це перший випуск університету з назвою Державний університет «Житомирська політехніка». Сьогодні дипломи бакалаврів отримують майже 1000 випускників, за 31 спеціальністю. Більшість з них вже працевлаштовані за фахом, цим ми дуже пишаємось», - зізнається ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов.

З-поміж здобутків ректор «Житомирської політехніки» називає рейтинговий стрибок університету на Всеукраїнському рівні. Разом із тим каже: не забувають будувати й плани на майбутнє.

«Цього року у Всеукраїнському рейтингу університетів - ТОП-200 закладів вищої освіти, «Житомирська політехніка» отримала 76 сходинку. Ми піднялися у порівнянні із минулим роком більше ніж на 40 пунктів і у цьому є звичайно заслуга студентів, викладачів. На наступний навчальний рік плануємо успішно провести вступну кампанію. Користуючись нагодою, запрошуємо усіх абітурієнтів до нашого університету. «Житомирська політехніка» - це майбутнє і успіх», - розповідає ректор Державного університету «Житомирська політехніка».


Слова ректора підтверджують і випускники. Останні зізнаються: й справді «політес» дав не просто теоретичний багаж знань, а набагато більше - можливість реалізуватися та працевлаштуватися.

«За чотири роки університет значно змінився. Починаючи із зовнішнього вигляду, закінчуючи матеріально-технічною базою. Наразі маю можливість працювати за спеціальністю і в університеті. Тому, університет дає гарні перспективи для майбутнього», - говорить випускниця Державного університету «Житомирська політехніка» Олена Власюк.

«Університет для мене справді рідний. Тут іще навчався мій батько, закінчив його у 1993 році. Зараз я закінчую з червоним дипломом. Далі йду на магістра, паралельно працюю, розвиваю власну фірму в сфері інформаційних технологій. Займаюсь розробкою сайтів, інтернет-магазинів. Знайшов тут же друзів, які допомагають мені створювати власний бізнес, ми працюємо разом», - додає випускник Державного університету «Житомирська політехніка» Ярослав Ячменьов.

«Військовий, проходжу зараз службу. Навчався на заочному, на екологічному факультеті. На мою думку, зараз важлива професія пов’язана з екологією. Хотілося б досягнути певних вершин, але побачимо, як Бог дасть, як складеться в житті», - ділиться випускник Державного університету «Житомирська політехніка» Олексій Щерба.

Привітати випускників зібрався не тільки керівний та викладацький склад університету, а і представники обласної влади.

«Ви дійсно найкращі випускники, найкращого університету. Тож, бажаю вам успіхів у будь-яких питаннях, науці, практичному секторі», - звертається до випускників т.в.о. голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута.

Довгоочікувані дипломи студенти «політеху» отримували під гучні оплески. Не минулося і без короткої концертної програми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі