Події

Неподалік Житомира депутат міської ради потрапив у ДТП

28 June 2019, 11:42

Зранку, 28 червня, на автодорозі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав депутат міської ради.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«ДТП біля смт Гуйва. Зіштовхнулися Daewoo Lanos та Toyota. Від удару Toyota опинилася в кюветі. На місці події знаходився депутат Житомирської міської ради Олександр Величко», - повідомили читачі.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області інформацію про ДТП підтвердили.

«ДТП з потерпілими. Сталося о 8:30 на автодорога Житомир-Бердичів (поблизу зупинки «Туб.лікарня»). Більше подробиць поки що не відомо», - зазначили у патрульній поліції.

Помічник Олександра Величка у коментарі Житомир.info підтвердила інформацію про те, що у ДТП незначні травми отримав депутат.

«Дійсно, за смт Гуйва сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода. Олександр Юлійович вдарився головою. З ним все добре. Він зазначив, що госпіталізація йому не знадобилась, і є люди, які постраждали набагато більше ніж він», - розповіла помічник Олександра Величка Ярослава Туктагулова.

Як повідомляв Житомир.info 24 червня у Житомирі на перехресті вулиць Домбровського та Івана Мазепи зіштовхнулися дві Toyota.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський район ДТП Величко депутат поліція  
Матеріали по темі