Події

Подробиці ДТП, в яку потрапив депутат Житомирської міськради: троє людей опинилися в лікарні

1 July 2019, 11:37

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася вранці 28 червня на трасі Житомир – Бердичів за участі двох автомобілів, в одному з яких їхав депутат Житомирської міської ради Олександр Величко, постраждали троє людей.

Інформацію про обставини автопригоди і травмованих у ній 1 липня опублікувала прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Попередньо відомо, що близько 8.30 на 187 км автодороги Виступовичі – Могилів-Подільський, поблизу повороту на селище Новогуйвинське Житомирського району, сталося зіткнення двох автомобілів: Toyota Avensis під керуванням 64-річного жителя Олевщини та Daewoo Lanos, за кермом якого знаходився 47-річний киянин.

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження різного ступнею тяжкості отримали пасажири обох автомобілів: у Daewoo Lanos постраждали киянки віком 43-х та 17-ти років, у Toyota – 69-річний житель м. Житомира. Усі троє постраждалих були доставлені до медичних закладів обласного центру», – йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Обставини та причини, що призвели до вказаної дорожньої пригоди, з’ясовуються.

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня 2019 року на автодорозі Житомир – Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав депутат міської ради, 35-річний Олександр Величко. За словами його помічника, він, Олександр Величко, вдарився головою, отримавши легкі травми, тому госпіталізація йому не знадобилась.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Тойота Ланос Олександр Величко  
Матеріали по темі