Суспільство

Житомирянин зробив «подарунок» дочці на повноліття – сплатив більше 60 тис. грн аліментів

4 July 2019, 17:41

У Житомирі чоловік роками накопичував борг з аліментів, а після заборони виїзду за кордон, арешту майна та інших примусових заходів батько знайшов гроші та погасив заборгованість.

Про це 4 липня повідомило Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області.

«Злісного аліментника, жителя обласного центру, працівники Корольовського відділу державної виконавчої служби м. Житомир Головного територіального управління юстиції тимчасового обмежили у праві виїзду за межі України, керувати транспортними засобами, користуватися зброєю та полювати. Крім того, наклали арешт на його рухоме і нерухоме майно та доповнили обмежувальні постанови ще й штрафними санкціями у розмірі 50 відсотків від суми заборгованості, яка сягнула майже 42 тисячі гривень», – йдеться у повідомленні.

Вибору в чоловіка не було, тож він змушений був повернути доньці усі 62,8 тис. гривень. Для дівчини ці кошти стали довгоочікуваним подарунком якраз на її повноліття.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 року Головне територіальне управління юстиції інформувало, що у Житомирському районі виконавча служба змусила «забудькуватого» батька виплатити 113 тис. грн заборгованості з аліментів і 50% штрафу. Тож усього чоловік сплатив 180,5 тис. гривень (з урахуванням виконавчого збору).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аліменти боржник заборгованість юстиція  
Матеріали по темі