Місто

Житомирський виконком погодив проведення концертів, де, ймовірно, агітуватимуть за кандидатів у нардепи

5 July 2019, 12:04

На позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради погодили проведення одразу двох культурно-масових заходів, які відбудуться вже на наступних вихідних. В суботу 13 липня у Житомирі планують провести свято вулиці Михайлівської.

«На Михайлівській проходить дуже багато свят, але свята вулиці як такого немає. Готуючи цей проєкт, ми дізнались, що дуже мало людей знають про нашу вулицю, про особистостей, які впливали на її формування. Головним режисером нашого свята зголосився стати Петро Авраменко, який буде відповідати за театралізовані постановки, а також за розважальну програму. Це буде музика, це будуть оркестри, дійсно професійні актори. Однією із цікавих локацій ми пропонуємо розробити інформаційно-туристичний офіс. Його очолить Георгій Мокрицький. Ми плануємо провести в ці дні безкоштовні екскурсії по Михайлівській – від фахівців, від істориків, від краєзнавців. Факти і цікаві історії будуть доступні всім, хто прийде на наше свято», – розповів представник організатора дня Михайлівської Ярослав Гапоненко.


Того ж дня, 13 липня, на майдані Корольова хочуть провести концерт гурту «Без ОБМЕЖЕНЬ». Щоправда, сам захід має дещо іншу назву, але її в управлінні культури пояснюють рішенням організаторів.

«Одразу поясню, що це не назва гурту. Гурт називається «Без ОБМЕЖЕНЬ», а це назва культурно-масового заходу – «Без обміжень». До міської ради звернулась фізична особа-підприємець Пономарьова Наталія Михайлівна з проханням надання дозволу на проведення цього заходу на майдані Корольова. Біля кінотеатру «Жовтень» буде встановлено сценічний майданчик 13 липня. Всі видатки щодо прибирання, встановлення додаткових сміттєзбиральних засобів, біотуалетів також на себе бере приватний підприємець. Буде велика концертна програма, в тому числі і виступ гурту «Без ОБМЕЖЕНЬ». А «Без обміжень» – це назва заходу. Так вирішили організатори», – каже в.о. начальника управління культури Наталія Марчук.

Чи будуть на цих заходах агітувати за тих чи інших кандидатів у народні депутати, організатори поки не розповідають. Проведення подібного заходу житомирський виконавчий комітет погодив на попередньому засіданні. Тоді мова йшла про концерт гурту «Океан Ельзи».

«До Житомирської міської ради звернулось товариство «Сюзі продакшн Україна» з проханням надати дозвіл на проведення 16 липня на майдані Соборному концерту гурту Океан Ельзи. Всі видатки вони беруть на себе згідно укладених угод», – зверталась до членів виконкому на попередньому засіданні в.о. начальника управління культури Наталія Марчук.

Виконком тоді за погодження проголосував, але вирішив також і звернутись до гурту, фронтмен якого балотується у нардепи на позачергових парламентських виборах.

«Пропоную поставити на голосування пропозицію: ми запрошуємо їх через рік відвідати Житомир із аналогічним безкоштовним концертом», – сказав тоді член виконкому Руслан Годований.

Як повідомляв Житомир.info, згідно з рішенням виконкому від 3 липня 2019 року, концерт гурту «Океан Ельзи» відбудеться на майдані Соборному 16 липня, запланований час проведення заходу – з 19:00 до 22:00 год.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком засідання концерт  
Матеріали по темі