Влада

На посаду начальника управління культури Житомирської міськради претендують 6 осіб

5 July 2019, 18:48

На посаду начальника управління культури Житомирської міської ради претендують 6 осіб. Саме стільки людей подали документи на конкурс, оголошений місяць тому, 6 червня.

Про це у коментарі Житомир.info 5 липня повідомила начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради Наталія Хабарова.

«Документи подали 6 кандидатів на зазначену посаду. У подальшому на претендентів чекають письмовий іспит та співбесіда», – зазначила Наталія Хабарова. Вона також зауважила, що охочі зайняти крісло начальника управління культури активно несли документи в останні дні їх прийому.

Прізвища претендентів Наталія Хабарова не назвала, однак Житомир.info вдалося знайти шість декларацій кандидатів на посаду начальника управління культури: Альони Сердечної, Дмитра Стецюка, Ольги Дідківської, Ілони Колодій, Наталії Журбей та Юлії Закаржевської.

Нагадаємо, у червні 2019 року виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення вакантних посад начальника управління культури міськради та головного спеціаліста відділу нагляду за будівництвом управління капітального будівництва. Зокрема, документи на посаду начальника управління культури приймалися з 6 червня по 5 липня.

Як повідомляв Житомир.info, з 14 листопада 2016 року на посаді начальника управління культури Житомирської міської ради працювала Ніна Рябенко, яка до цього 10 років була комерційним директором Житомирського драмтеатру. З 29 травня 2019 року була звільнена з посади начальника управління «за угодою сторін». Що стало «останньою краплею» для написання заяви на звільнення, хто насправді є куратором управління культури, як проходили тендери та які плани на майбутнє – про це Ніна Рябенко розповіла в інтерв’ю Житомир.info.

З 30 травня 2019 року виконання обов’язків начальника управління культури покладені на заступницю керівника управління Наталію Марчук.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління культури конкурс вакансія  
Матеріали по темі