Події

У Коростені двоє розбійників з ножем вдерлися до будинку 49-річної жінки

6 July 2019, 11:48

Уночі 5 липня до будинку 49-річної жительки міста Коростень Житомирської області увірвалися двоє незнайомців та, погрожуючи ножем, намагалися відібрати її майно. Нападників вдалося затримати.

Про це 6 липня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Близько 23.00 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про напад на її матір. За словами жінки, вона розмовляла з нею по телефону, коли почула, що у її будинок увірвалися зловмисники.

На місце події негайно був направлений наряд поліції охорони, що саме перебував неподалік, та слідчо-оперативна група поліції.

У будинку було затримано двох чоловіків, 42-річного та 38-річного місцевих жителів.

«Попередньо встановлено, що затримані, обидва раніше судимі за тяжкі злочини, вирішили заволодіти майном місцевої жительки. Вони, пошкодивши вхідні двері, увірвалися до приватного будинку та, погрожуючи 49-річній господині ножем, намагалися відібрати її мобільний телефон вартістю близько 2,5 тисяч гривень. Утім, завдяки телефонній розмові під час нападу, про їх дії дізналися рідні жінки та швидко дісталися до оселі, завадивши зловмисникам втекти, і повідомили до поліції», – інформують у ГУНП.

Поліцейські вилучили з місця події ніж та слідову інформацію.

Нині обох чоловіків затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2019 року поліцейські затримали двох молодиків на ВАЗ, які у селі Тетерівка Житомирського району вчинили розбійний напад на магазин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій напад Коростень пограбування грабіж  
Матеріали по темі