Фоторепортаж

Передвиборна агітація в Житомирі, День Нацполіції і трендові макіяжі літа. Фото тижня

6 July 2019, 14:33

1 липня наш фотокореспондент придивився, як у Житомирі агітують виборців. Так, найпоширенішими формами агітації традиційно залишаються банери, білборди, сітілайти та палатки з газетами. Фоторепортаж.


1 липня у житомирському гідропарку презентували човни, куплені за кошти бюджету участі.

2 липня журналісти Житомир.info дивилися, який вигляд мала дорога на вулиці Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту.

2 липня наш фотокореспондент прогулювався мікрорайоном «Хмільники», або Маликова, та аналізував, як він змінився за три з лишком роки. Фоторепортаж.

3 липня у рамках робочої поїздки до Житомирської області прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оглянув процес реконструкції масштабного дорожнього об’єкту – Північного обходу м. Житомира. Фоторепортаж.

3 липня два автомобілі заїхали за боларди на вулиці Михайлівській та припаркувались на пішохідній зоні.

4 липня, у 4-ту річницю Національної поліції України, біля будівлі ГУНП у Житомирській області склали присягу 80 нових поліцейських.

Річницю поліцейські святкували разом з дітлахами: пригощали їх морозивом, катали на конях та показували службових собак. Фоторепортаж.

4 липня директор департаменту соціальної політики Житомирської міської ради Вікторія Краснопір розповіла про реконструкцію адмінбудівлі Корольовської районної ради, де облаштовують сучасний ЦНАП у форматі «Прозорого офісу». Відкрити його планують у вересні 2019 року.

Вночі 5 липня на перехресті вулиць Покровської та Михайла Грушевського у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Opel Vectra та ГАЗ-3307 (хлібовоз). У ДТП загинув 25-річний пасажир легковика, ще один молодик потрапив до реанімації.

5 липня наш фотокореспондент поцікавився у молодих житомирських візажистів, які макіяжі доречні та модні влітку 2019. Фоторепортаж .

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня липень  
Матеріали по темі