Політика

Кандидат у народні депутати Антон Герговський ініціював толоку біля Селецького кар'єру

6 July 2019, 18:01

Кілька десятків небайдужих житомиряни 6 липня влаштували толоку на території Селецького кар’єру. Таку акцію ініціював кандидат у народні депутати Антон Герговський.

Він зауважує: проблема сміття у Житомирі дуже актуальна, адже у місті є безліч засмічених та захаращених місць. Саме тому разом із своєю командою та містянами вийшов сьогодні на прибирання.

«Хочемо показати на власному прикладі, що потрібно за собою прибирати, і краще жити в чистоті, ніж в такому бруді. Ми навіть залучили дітей, навіть вони з маленького віку прибирають та допомагають», - каже кандидат у народні депутати Верховної Ради (ОВО №62) Антон Герговський.


Учасники толоки додають: поводження людини з відходами формує наше майбутнє, тому закликають дбати про екологію.

«Вважаю, що, насамперед, потрібно починати себе. Варто слідкувати за собою та прибирати своє сміття. Якщо кожен з нас буде таке робити, нам буде набагато легше жити», – ділиться Влад.

Аби підвищити рівень екологічної свідомості українців, Антон Герговський пропонує запустити навчальний екологічний проект, в рамках якого і дітям, і дорослим розповідатимуть про наслідки забруднення екології та вчитимуть сортувати відходи. Також кандидат у народні депутати хоче збільшити штрафи за забруднення територій та водних ресурсів.

«Я хочу робити більш жорстким покарання за забруднення навколишнього середовища. Це стосується не тільки звичайних людей, а й заводів та фабрик», – говорить Антон Герговський.

Антон Герговський закликає усіх житомирян підтримати його ініціативи та разом зробити наше місто чистим!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Герговський кандидат вибори  
Матеріали по темі