Політика

Частина печаток дільничних комісій, загублених у Малинському окрузі, знайшлася

6 July 2019, 18:50

У одномандатному виборчому окрузі №66 (м. Малин) Житомирської області знайшлися 9 з 59 втрачених печаток дільничних виборчих комісій.

Про це 6 липня повідомила Громадянська мережа ОПОРА.

Мова йде про 59 печаток, що недорахували після передачі на зберігання по завершенню Парламентських виборів у 2014 році.

ОПОРА зазначає, що на засіданні ОВК 2 липня члени комісії прийняли рішення визнати недійсними загублені печатки та замовити дублікати і оприлюднити інформацію на стенді. Матеріал про втрачені печатки 4 липня був опублікований на сайті Громадянської мережі та у ЗМІ. 5 липня на засідання комісії принесли 9 з 59 втрачених печаток.

«Голова ОВК сьогодні на засіданні оголосила, що 9 печаток передали з Черняхівського району. Їх просто принесли в ОВК, і було прийнято рішення щодо їх утилізації прямо під час засідання», – розповів спостерігач ОПОРИ Павло Іваненко.

Фото Громадянської мережі ОПОРА

У коментарі ОПОРІ голова ОВК № 66 Антоніна Станкевич зазначила, що печатки з'явилися після публікації інформації на сайтах.

«Ці печатки вже є недійсні. У нас вже виготовлені дублікати. Поки знайшлося лише 9. Коли про це з'явилася інформація на сайтах, вони почали повідомляти, що печатки є. Вони десь в адміністрації зберігались, і просто передали нам. Можливо, ще й решта знайдуться, але вони вже визнані недійсними», – розповіла Антоніна Станкевич.

Як повідомляв Житомир.info, Громадянська мережа ОПОРА поінформувала, що у виборчому окрузі №66 (м. Малин) у Житомирській області з попередніх виборів народних депутатів України не вистачає 59 печаток дільничних виборчих комісій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ОВК округ ОВК №66 печатка ДВК дільниця ОПОРА  
Матеріали по темі