Місто

​Зсув ґрунту пошкодив старий трубопровід на Корбутівці у Житомирі: кілька будинків будуть без води

8 July 2019, 12:19

Через ліквідацію пошкодження мережі на вулиці Чуднівській, частина Корбутівки та приватний сектор Мальованки у Житомирі буде без води. У водоканалі пояснили причину аварії зсувом ґрунту при прокладанні нового трубопроводу.

Про це йдеться у повідомленні КП «Житомирводоканал», опублікованому близько 11.00 8 липня на сторінці у соцмережі.

У зв'язку із необхідністю ліквідації пошкодження на трубопроводі, що пролягає по вул. Чуднівській, до виконання робіт буде відсутня вода у приватному секторі району Мальованки та будинках, які знаходяться за адресами: вул. Чуднівська, 108, 108 а, 108 б, 108 в, вул. Зв'язківців, 7.

«Шановні мешканці мікрорайону, у вашому районі прокладається новий трубопровід. Стара труба, прокладена у 50-х рр., унаслідок зсуву ґрунту, зумовленого ремонтними роботами, зазнає пошкоджень. Саме тому паралельно із прокладанням нового водогону, ми змушені ліквідовувати пориви на старому. Просимо вибачення за незручності і сподіваємося на розуміння», - йдеться у повідомленні водоканалу.

Окрім того, пресслужба КП «Житомирводоканал» вранці 8 липня повідомила, що проводяться ремонтні роботи на водопровідній мережі за такими адресами:

- вул. Вокзальна, 14 (на 2-3 години буде призупинено роботу підвищувальної насосної станції, що зумовить короткочасну відсутність водопостачання);
- перехрестя вул. Чумацький Шлях-Радонова;
- вул. Нобелівська, 36 (водопостачання перекрито);
- вул. Святого Йоана Павла ІІ, 25;
- пров. 4-й Транзитний, 29;
- вул. Слобідська, 27;
- вул. Кибальчича, 16 (буде призупинене водопостачання до вул. Вітрука, Космонавтів, Ціолковського, Кибальчича);
- вул. М. Грушевського, 80;
- вул. Шпаківського, 11;
- вул. Небесної Сотні, 45;
- перехрестя вул. Л. Українки-Небесної Сотні.

Нагадаємо, в ніч на 5 липня водоканал призупинив роботу насосної станції на Богунії, через що кілька вулиць залишились без води.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці травня 2019 року в Житомирі за кредитні кошти Світового банку почали заміну 10 кілометрів магістральних водогонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода трубопровід ремонт  
Матеріали по темі