Місто

​На Параджанова у Житомирі знову перекриють рух транспорту

9 July 2019, 09:42

Через капітальний ремонт на вулиці Параджанова у Житомирі знову планують перекрити рух транспорту.

Про це 8 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку.

«У зв’язку із проведенням робіт з капітального ремонту дороги по вул. Сергія Параджанова, 10 липня 2019 буде здійснено часткове перекриття руху транспорту на відрізку від Київського шосе до АЗС КЛО. З 11 липня 2019 по 14 липня 2019 буде здійснено повне перекриття руху по даній ділянці дороги», - поінформували в міській раді.

Нагадаємо, наприкінці травня 2019 на вулиці Параджанова перекрили рух транспорту задля проведення капітального ремонту дороги, проте попри заборону деякі водії намагалися проїхати повз працюючу техніку.

Який вигляд має дорога на вулиці Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці Параджанова ухвалили на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 червня 2018 року. 11 квітня 2019 року підрядну компанію «ALKE», яка ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди. На сесії міськради 23 квітня 2019 депутат Олександр Рибак обурився, що в Житомирі перед Пасхою вперше не робили ямковий ремонт, а ями на дорозі по Параджанова сягають 60 сантиметрів.

13 травня 2019 року в. о. начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Валерій Ясинецький розповів, що капремонт на Параджанова планують завершити до липня 2019 року.

Через місяць, 13 червня 2019, начальник обласного управління дорожнього будівництва та інфраструктури Роман Крисюк зазначав: якщо підрядник не відремонтує дорогу до 15 липня, його оштрафують. Проте, ані для водіїв, ані для пішоходів не лишається іншої альтернативи, аніж чекати на завершення «розкопок» на Параджанова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Параджанова ремонт Крисюк  
Матеріали по темі