Події

​Mercedes зіткнувся з швидкісним потягом під Новоградом-Волинським, водій важко травмований

11 July 2019, 09:20

На околиці міста Новоград-Волинський Житомирської області швидкісний потяг зіткнувся з легковиком.

Про це увечері 10 липня повідомив сайт «Укрзалізниці».

«Через ДТП, яке спричинив водій автомобіля, у дорозі затримується поїзд Інтерсіті+ № 743 Київ – Львів. Випадок стався сьогодні близько 20-ї години на переїзді перегону Вершниця – Новоград-Волинський», - поінформувала «Укрзалізниця».

При справно працюючій світловій і звуковій сигналізації, що забороняли рух автотранспорту, водій авто виїхав на переїзд та спричинив зіткнення з поїздом. Водія автівки з важкими травмами забрала швидка допомога. Пасажири та поїзна бригада не постраждали.

Поїзд зазнав пошкоджень, які не дозволили продовжити його рух, тому з Києва відправили ще один потяг для пересадки пасажирів. За даними «Укрзалізниці», рейс затримався приблизно на 3 години.

Новоград-Волинський сайт 04141 повідомив, що подія сталася о 19.50 у Новограді-Волинському на залізничному переїзді по вулиці Пархоменка, в районі м'ясокомбінату.

«Автомобіль марки Mercedes-Benz отримав механічні ушкодження, двигун автомобіля відкинуло від залізничного переїзду на відстань близько 100 метрів. На місці події працюють співробітники Новоград-Волинського відділу поліції. Найімовірніше, причиною ДПТ стало порушення правил руху через залізничний переїзд», - поінформував сайт.

Сайт ГУНП у Житомирській області повідомляє, що водієві легковика 29 років, він потрапив до травматології, кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Відео – ТСН:


Нагадаємо, у березні 2019 року на залізничній колії у Коростені виявили побитий ВАЗ, поліцейські розшукували водія.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2016 року поліцейські розшукували водія Peugeot 5008, який у Бердичеві врізався в огорожу залізничного переїзду і залишив автомобіль із травмованим пасажиром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг дтп переїзд  
Матеріали по темі