Політика

Поліція встановила особу чоловіка, який у Житомирі хуліганив в офісі кандидата в нардепи

11 July 2019, 11:14

До Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до громадської приймальні одного із кандидатів у народні депутати України зайшов чоловік, який зовні перебував у нетверезому стані, й під час проведення агітаційного заходу у приміщенні чіплявся до присутніх і вилив склянку води на звуковідтворюючу апаратуру.

Про це 11 липня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Подія належним чином зареєстрована. Відносно 44-річного житомирянина поліцейські склали адміністративний протокол за ст.173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Хуліганство сталося в «прозорому офісі» кандидата-самовисуванця Ігоря Гундича, про що він 10 липня написав на своїй сторінці у Facebook та виклав фото «героя».

«Прийшов невідомий у Прозорий офіс, обматюкав та налякав дітей, залив техніку водою», - повідомив Гундич.


Фото зі сторінки Ігоря Гундича

Також поліція повідомляє, що 10 липня до ГУНП надійшло звернення одного із кандидатів у народні обранці про порушення умов договору про агітацію редакцією однієї з місцевих телерадіокомпаній. За вказаним фактом розпочато перевірки.

«Загалом же, за час виборчих перегонів до поліції області надійшло 73 повідомлення про можливі порушення, а саме:21 - у м. Житомирі, 12 - у Коростенському, 10 - у Бердичівському відділі, 6 – у ГУНП, по 4 - у Малинському та Овруцькому відділеннях, по 3 - у Черняхівському та Олевському відділеннях, по 2 - у Новоград-Волинському відділі, Житомирському та Чуднівському відділеннях, по 1 - у Коростишівському відділі, Лугинському, Народицькому і Радомишльському відділеннях поліції області. У 7 випадках розпочаті кримінальні провадження: 3 - за повідомленнями про підкуп громадян (ч. 4 ст. 160 ККУ), 3 - про перешкоджання здійсненню виборчого права (ч.1 ст. 157 ККУ) та 1- про хуліганство (ч.1 ст. 296 ККУ)», - інформують правоохоронці.

За результатами проведених перевірок складено 18 адміністративних протоколів: 17 - за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП та 1 – за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 7 на 8 липня 2019 року у Житомирі на вулиці Київській розмалювали офіс кандидата в народні депутати по округу №62 Ігоря Гундича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ВР поліція ГУНП хуліганство  
Матеріали по темі