Політика

Хто такий Антон Герговський?

11 July 2019, 11:54

Я, Герговський Антон, йду у народні депутати по 62 округу для того, щоб захищати інтереси Житомира та України в цілому. Я, як і усі виборці, по горло ситий обіцянками та популізмом від кандидатів за багато років. А що ми бачимо в результаті — просто обкрадання і витягування грошей з простих громадян. І за весь цей цирк відповідаємо ми, бо ми голосуємо. Я хочу покінчити зі стандартами бідної країни, і починати потрібно зараз. Це наш шанс.

Хочу розповісти трохи про себе, щоб мій виборець розумів, хто я і чим живу та керуюся.

Я житомирянин. Народився та виріс у цьому місті. Дитинство пройшло на Польовій, а потім ми з сім'єю переїхали до району Паперової фабрики. Навчався я у 33 школі. Згодом я поступив та закінчив Полтавський університет економіки та торгівлі за спеціальністю «Митна справа».

Зараз я бізнесмен, керівник успішної будівельної фірми. Але йшов до цього я важко. Мені не принесли на тарілочці вже готовий бізнес. Починав з малого, і що я тільки не робив : тримав і кав’ярню, і автомийку, і фарбував автомобілі. Можу сказати одне: у найважчі часи я ніколи не здавався і не відступав. Життя навчило мене боротися до останнього.

Щодо сімейного життя, то я щаслива людина. У мене є найкраща у світі дружина Маша та маленький син Олександр. З дружиною познайомилися 7 років тому, і з того часу завжди та всюди разом. Вона мене розуміє навіть без слів і підтримує будь-які мої рішення. З нею я почуваю себе повноцінним чоловіком.

А тепер я хотів би розповісти про свої конкретні цілі та кроки.

Мої пріоритетні завдання в якості депутата:

- Ініціювання законопроекту про підтримку малого та середнього бізнесу,

- Впровадження доступної вищої та спеціальної освіти для всіх,

- Реформування корупційних правоохоронних та судових органів,

- Захист від політичних переслідувань,

- Реформування армії,

- Розвиток регіону, а це ремонт доріг, залучення інвестицій, ремонти шкіл та садочків,

- Доступна та якісна медицина,

- Підтримка курсу до ЄС та НАТО.

Усі ми знаємо, що великою проблемою в Україні є те, що молодь їде на заробітки за кордон. Це б нічого, але явище масове. І талановиті, перспективні люди просто за копійки, за мірками Європи, працюють обслуговуючим персоналом.

Вихід є. Але до цього треба йти поступово. І першим кроком, я вважаю, потрібно активувати дуальну освіту в університетах. Я вважаю, що потрібно боротися з безробіттям серед молоді. Потрібно, аби вищі навчальні заклади складали договори про співпрацю з підприємствами різних галузей, в свою чергу, аби бізнес сам вирощував для себе висококваліфіковані кадри.

Ми повинні зупинити трудову міграцію молоді в інші країни. І я вважаю, що дуальна освіта — гарний метод для цього.

Ми відповідаємо за те, чим живе наша молодь. І я хочу, аби Житомир був найкращим містом – зі спортивними, технологічними, інноваційними досягненнями.

У нашому місті дуже багато потенціалу. Але потрібно його направити в правильне русло та створити всі умови для його розвитку.

Мій головний принцип у житті: жити потрібно так, щоб не було соромно дивитися людям в очі, адже життя — це бумеранг. Все, що ти робиш іншим — вертається тобі.

Тому усі ці кулуарні ігри — не по мені. Потрібно вчиняти по совісті та честі.

І наостанок хочу сказати, що найголовніше моє завдання полягає у тому, щоб повернути втрачену віру та гордість за свою країну. А гордість за Україну — це відродження її з руїн.

Антон Герговський, кандидат в народні депутати по ОВО № 62 (м. Житомир)

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Герговський кандидат  
Матеріали по темі