Події

У ДТП на Вокзальній у Житомирі травмувалися двоє людей

11 July 2019, 14:10

10 липня у Житомирі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали люди.

Про це 11 липня повідомило управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«У м. Житомирі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, зокрема, унаслідок зіткнення легковика з електроопорою постраждала одна особа; ще одна людина отримала тілесні ушкодження через зіткнення двох легкових автомобілів», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що автопригода за участю двох авто трапилась опівдні – об 11.50 год. Зіткнулися автомобілі BMW 5 серії та Fiat Doblo. За інформацією патрульних, травми отримав пасажир BMW.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили про двох травмованих.

«До обласної лікарні доставили 62-річного жителя Ружинського району. Згодом до медзакладу звернулася ще й 64-річна жителька Коростишева», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, близько 19.30 год. 10 липня 2019 року на Чуднівському мосту в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль влетів у відбійник і збив електроопору. Очевидці повідомляли, що в ДТП ніхто не постраждав. Згодом з’ясувалося, що до медзакладу госпіталізували водія. А в ТТУ повідомили, що внаслідок автопригоди впала опора контактної мережі тролейбусів. Тому схема руху електротранспорту на кілька годин була дещо змінена.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Вокзальна  
Матеріали по темі