Політика

Сидір Кізін на житомирській фабриці «Олтея»: Маємо підтримувати тих, хто працює, годує свої сім’ї і платить податки в Україні

11 July 2019, 16:26

Кандидат у народні депутати України по 62-му округу Сидір Кізін зустрівся з колективом приватної взуттєвої фабрики «Олтея» у Житомирі. Нині підприємство спеціалізується на пошитті жіночого та дитячого взуття, роблячи впевнені кроки не тільки на український, а і закордонний ринки, зокрема Канади. А от починалося все ще за 90-х, - розповідає директор виробництва Дмитро Коровін. Чоловік згадує, як разом із дружиною будували сімейний бізнес з нічого, власними силами.

«Віта шила заготовки, я наймав чоботаря, затягували взуття і я власноруч їздив на ринки його продавав», - згадує директор ТОВ «Олтея» Дмитро Коровін.

Виручені з продажу кошти подружжя інвестувало у нарощування потужностей, тому все і вдалося.

«Три повноцінних цехи: розкрійний, швейний і монтажний. Новітнє сучасне італійське обладнання використовуємо. Маємо закупити іще новіше обладнання завдяки кредиту Мінекономрозвитку і створювати іще більше робочих місць, масштабувати бізнес в напрямку експорту на європейські ринки», - розповідає директор підприємства Дмитро Коровін.


Щоб можна було і надалі розвиватись, потрібно будувати не тільки потужне виробництво, а і законодавство. Зробити це можуть народні обранці, до вибору якого потрібно підходити ретельно, - переконаний підприємець.

«Повинна бути людина справи. Чекаємо від нових політиків зміни корумпованого кодексу, щоб створювали робочі місця, щоб люди у нас працювали із задоволенням. Щоб була покупна спроможність у населення, щоб ми могли створювати нові робочі місця», - розмірковує підприємець.

Власне, це і є одним з ключових пунктів передвиборної програми кандидата у народні депутати України Сидора Кізіна.

«По-перше, мир не шляхом капітуляції, а на українських умовах, який гарантують ЗСУ і наша внутрішня єдність. По-друге, підтримка українських підприємств, запрошення іноземних, щоб тут створювались робочі місця і умови для того, щоб люди могли жити і працювати в Україні. Такі історії успіху нам потрібно поширювати, таких людей має ставати більше, ми маємо підтримувати українського виробника. Ці люди працюють тут, годують свої сім’ї, вони не поїхали кудись на заробітки у сусідню країну, вони платять податки тут. За їхні податки ми живемо, створюємо інфраструктуру і перспективу», - каже кандидат у народні депутати України Сидір Кізін.

Будучи депутатом Житомирської обласної ради Сидір Кізін пропагував та підтримував розвиток малого і середнього бізнесу, переймався залученням інвесторів й обіцяє не зраджувати принципам, ставши народним депутатом України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кізін вибори  
Матеріали по темі