Політика

​У Житомирі Петро Порошенко представив лідерів «Європейської Солідарності» та закликав прийти на вибори і влучити в «десятку»

11 July 2019, 22:43

11 липня на Михайлівській у Житомирі відбулась зустріч з лідером політичної партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком, який представив лідерів своєї команди.

Розпочався захід з виступу гуртів Kozak system та ХАС, які розважали житомирян до приїзду в місто експрезидента Петра Порошенка. Окрім прихильників «Європейської Солідарності», на майдані перед сценою зібралося зо два десятки молодиків, які тримали червоні кульки і викрикували свої гасла. Проте це не завадило Петру Порошенку провести зустріч з виборцями, презентувати програму, з якою команда «ЄС» йде до парламенту, та закликати житомирян прийти на вибори 21 липня і «влучити в десятку», адже саме за цим номером посідає своє місце у виборчому бюлетені політична партія «Європейська Солідарність».

Після промови Петро Порошенко представив виборцям лідерів політичної партії: військових, волонтерів, блогерів та журналістів. Цього вечора перед житомирянами виступили колишній командир 95-ї житомирської десантно-штурмової бригади, командувач ДШВ, Герой України генерал-лейтенант Михайло Забродський, відеоблогер, автор інтернет-шоу та ведучий телевізійного проєкту «ВАТА ШОУ» Андрій Карпов (Полтава), блогер, лейтенант ЗСУ, учасник АТО Олексій Петров, громадський активіст, боєць 95-ї бригади, ветеран АТО Олександр Погребиський, громадський активіст, учасник АТО, кандидат у народні депутати від «Європейської Солідарності» по одномандатному округу №67 (в який входить частина Житомира, Чуднівський, Любарський та Романівський райони) Сергій Адам’як та телеведучий «5 каналу» Віталій Гайдукевич.

Подробиці візиту Петра Порошенка та лідерів партії «Європейська Солідарність» до Житомира, а також відеосюжет із зустрічі з виборцями читайте та дивіться 12 липня на сайті Житомир.info.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Європейська Солідарність Порошенко вибори  
Матеріали по темі