Місто

​У центрі Житомира продовжують зрізати асфальт на двох ділянка: рух транспорту обмежений

13 July 2019, 10:43

Зранку 13 липня у Житомирі тривають роботи з капітального ремонту двох центральних вулиць: Великої Бердичівської та Перемоги.

На частині Великої Бердичівської від майдану Соборного до перехрестя з вулицею Театральною ще від учора перекрито дві смуги руху, де зрізають асфальт. За словами заступника мера Дмитра Ткачука, через ремонтні роботи дещо змістили зупинки громадського транспорту. Проте не всі водії маршруток цього дотримуються і продовжують зупинятися у звичних місцях. Пасажири виходять посеред дороги, або ж через зупинку маршрутки доводиться призупинятися і всім автомобілям, що рухаються позаду неї.

Зранку 13 липня розпочались роботи і на вулиці Перемоги. Відтак, на ділянці біля Спасо-Преображенського собору перекрито рух на двох центральних смугах руху. У зв’язку з цим ускладнений рух даною ділянкою дороги. Проте маршрутні автобуси курсують без змін, чого не скажеш про тролейбуси. Адже з 13 по 14 липня через ремонтні роботи у Житомирі скасували рух трьох тролейбусних маршрутів, які сполучали мікрорайон Богунія з центром міста.

Нагадаємо, 12 липня у Житомирі почали ремонтувати Велику Бердичівську. На відрізку від майдану Соборного до Театральної перекрили дві смуги руху, перенесли зупинки маршруток та зрізають асфальт. Тендер у 20 млн грн на капремонт частини вулиці Великої Бердичівської виграла фірма з Київщини – ПП «Автомагістраль».

Ця ж компанія виграла тендер на капітальний ремонт частини вулиці Перемоги за 12 млн грн та майдану Короленка за 4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня у Житомирській міськраді відбулась технічна нарада щодо капітального ремонту доріг у центрі Житомира. Тоді було вирішено першою почати ремонтувати вулицю Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт асфальт Автомагістраль рух транспорту  
Матеріали по темі