Події

​Подробиці зіткнення Hyundai та MAN у Коростишівському районі: загинув 46-річний киянин

13 July 2019, 11:12

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 липня на ділянці автодороги Київ – Чоп. Унаслідок зіткнення з фурою загинув пасажир легковика. Розпочато кримінальне провадження.

Про це 13 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 15.30 на 98 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Новогородське Коростишівського району, водій автомобіля «Hyundai Elantra», 20-річний киянин, рухаючись убік м. Житомира, не впорався з керуванням і в’їхав у припарковану вантажівку MAN з причепом. Унаслідок вказаної пригоди пасажир «Hyundai», 46-річний житель столиці, отримав травми, які виявились несумісними з життям. Чоловік загинув на місці», - йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Усі причини та обставини ДТП з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

Нагадаємо, 12 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Hyundai влетів у припарковану вантажівку: пасажир загинув. Аматорське відео з місця ДТП тут.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 10 липня 2019 року на Чуднівському мосту в Житомирі сталася ДТП: легковий автомобіль влетів у відбійник і збив електроопору. Згодом в поліції розповіли, що водія ВАЗ госпіталізували до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП загиблий Коростишів  
Матеріали по темі