Події

​Поблизу гідропарку зіткнулися легковик Toyota та маршрутка «Любар-Житомир»: є постраждалі

13 July 2019, 14:21

На виїзді з Житомира поблизу гідропарку сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися легковик та маршрутка.

За словами очевидців події, аварія сталася 13 липня близько 12.00.

У пресслужбі ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію про ДТП журналісту Житомир.info підтвердили. За словами правоохоронців, в наслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися водій легковика та двоє осіб, які їхали в маршрутці сполученням «Любар-Житомир».

«Об 11.20 13 липня на автодорозі «Житомир-Чернівці» в Житомирському районі, а саме поблизу повороту на житомирське міське кладовище, сталось зіткнення автомобіля Toyota Avalon із маршрутним таксі сполученням «Любар-Житомир», внаслідок чого, попередньо, водія легковика госпіталізовано, а у маршрутці травмовано двоє осіб», - повідомила речник ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Відео з місця ДТП виклала у групі "Житомир-ІНФО" користувач Людмила Охотникова

Нагадаємо, 12 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Hyundai влетів у припарковану вантажівку: пасажир – 46-річний киянин загинув на місці ДТП. Аматорське відео з місця ДТП тут.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 10 липня 2019 року на Чуднівському мосту в Житомирі сталася ДТП: легковий автомобіль влетів у відбійник і збив електроопору. Згодом в поліції розповіли, що водія ВАЗ госпіталізували до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП гідропарк маршрутка  
Матеріали по темі