Політика

​Борис Ткаченко - про підкуп виборців у Житомирі

16 July 2019, 12:22

Чому засівають гречкою виборців?

Всі дуже люблять свій електорат і безумовно вважають своєю прямою місією нагодувати весь світ.

Але кандидат у депутати Борис Ткаченко - реаліст, а не популіст, і кидати блискучий пил в очі чи просо в кишеню житомирянам не буде. Хоч на цю вудку людей присадили вже роками обранці всіх скликань. Та політтехнологи запевняють, що схема діє безвідмовно.


Він не шукає легких шляхів і вірить у те, що як круїзний лайнер назвеш – так він і піде по морю.

Зайти до парламенту через прямий чи опосередкований підкуп виборців означає лише одне – обрати собі за електорат доведених до крайнощів несвідомих і підкупних людей. Та в подальшому ототожнити себе з ними та виправдовувати свої лиходійства гаслом «бо люди того варті, бачили, у кого брали».

Отже, наш кандидат Ткаченко визначився з політикою «загравання з електоратом» і запевняє, що це не його шлях. Відкупитися перед виборцями ще до першого голосування в Раді - це вкрай несправедливо, хоч і надто дієво.

Сьогодні ви покажете, що свідомі та готові підтримати достойного кандидата, що в поті чола буде щодня працювати на найвищому законодавчому рівні, щоб кожен з нас прокидався з впевненістю у прийдешньому дні та майбутньому своїх дітей та батьків. А не людину, яка просто забезпечить один раз вашу родину гречкою на обід чи веселим концертним вечором /насправді за рахунок місцевого бюджету/.

Тепер про стратегію Бориса Ткаченка, який поважає житомирян:

Ми разом вже подолали всі «рейтинги» свинарчуків, які нам нав‘язували президентською кампанією Петіо. Ми вірили у власні сили та у вибори, що змінять гнилу корумповану до кісток систему. І у нас з вами все вийшло! Як мінімум 75% свідомих українців своїм підписом змінили історію нашої країни.- Борис Ткаченко.

Він побачив, що «стара влада» знову загравала з нашим народом, але люди вже не сліпі кошенята, що пливуть за течією інфільтрату. Разом ми - саме та сила, що приведе до керма відповідальних, мужніх та небайдужих простих хлопців, що сміливо будуть працювати як коні, а не «віджимати» скарби партії і беззахисних громадян.

Друзі, давайте оберемо до парламенту того, хто поставить спільні блага вище особистої наживи, хто ще не працював у багні старих систем. Ми маємо пишатися нашим мажоритарним вибором, чудовим молодим управлінцем з юридичною освітою та досвідом, який покладе у фундамент своїх законопроектів потреби кожного житомирянина.

Борис Ткаченко вже готовий до того, щоб з нього спитали по повній за кожен пункт його програми, бо він особисто продумував її економічне обґрунтування. Він не боїться обіцяти те, чого вже знає як досягти.

Цей кандидат побачив можливість реанімації всіх сфер нашого життя, а не власних банківських рахунків, як це показали нам бувалі у столиці обранці.

Давайте не проґавимо наш з вами шанс успішних змін, за для процвітання нашої держави.

Можливо, вже сьогодні варто припинити заздрити Європі та шукати там надійного та красивого притулку. Починаємо будувати свої міста та гідні робочі місця. У нас є мізки та працьовиті руки, якими ми зробимо свій свідомий вибір. А не затьмареним пустою брехнею вже по енному колу пекла розумом.

Ми не дарма прокинулися. Зруйнуємо їх плани на бюджетні транші. Друзі, якщо пропонують хліба та видовищ - з чистою совістю берімо, не за останні гроші наші псевдомеценати нас засівають.

З нас же взяті відсотки за довіру.

Тому таких кандидатів потрібно гнати в поле чи на завод, а краще в переповнений щодня тролейбус, щоб відчули ціну копійки, а не насміхалися своєю гречкою з людської бідності.

Нашим природним багатствам і можливостям заздрять сусіди та зазіхають вороги. Наші чиновники ставлять країну на коліна та розграбовують. Замість того, щоб її розбудовувати. А потім дітей своїх та внуків відправляють подалі закордон від цих руїн.

А чи хочуть їхні нащадки жити в еміграції, вони навіть не питають. А може й правда - краще там, де їх нема - за тисячі кілометрів від української Ради.

Візьмемо з них по повній, за їхнім же прикладом, а проголосуємо здоровим глуздом, холодним розумом та переповненим любов‘ю до держави та своїх дітей серцем.

Поборемо їхні нелюдські побори!

#зробимокращеразом

Прес-служба кандидата в народні депутати Бориса Ткаченка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткаченко  
Матеріали по темі