Події

​На Князів Острозьких у Житомирі «Таврія» наздогнала Mazda і влетіла у стовп

21 July 2019, 19:30

21 липня на перехресті вулиць Князів Острозьких та Грушевського у Житомирі сталася ДТП.

Про це Житомир.info близько 18.00 повідомила читачка, яка надіслала до редакції фото з місця аварії.

За попередньою інформацією, зіштовхнулися два легкові автомобілі. Один з них з пошкодженою задньою частиною стоїть за перехрестям на вулиці Князів Острозьких в напрямку Домбровського. Поряд знак, що повідомляє про оформлення ДТП. Інший легковий автомобіль, вочевидь, після удару повернув наліво і врізався у стовп, що на вулиці Грушевського.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області журналісту Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП на розі Грушевського та Князів Острозьких, уточнивши, що зіштовхнулися «Таврія» та «Мазда».

«Попередньо, автомобіль «Таврія» здійснив зіткнення з автомобілем «Мазда», що рухався попереду, після чого «Таврія» врізалася у стовп. У результаті дорожньо-транспортної пригоди травму голови отримав водій «Таврії», йому надали медичну допомогу, попередньо, без госпіталізації. На місці події наразі працює екіпаж патрульних», - повідомили в пресслужбі патрульної поліції в області.

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня на трасі Київ-Чоп в Коростишівському районі колесовідбійник зупинив Hyundai, у якому їхало подружжя: в результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження, люди – не постраждали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі