Події

Коростенця, який зник наприкінці червня, знайшли у Житомирській області вбитим

27 July 2019, 17:51

У Житомирській області знайшли вбитого чоловіка, особа встановлена, триває розслідування.

Про це 27 липня в коментарі Житомир.info розповіла речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«26 липня близько 12:30 надійшло повідомлення від жителів Малинського району, що в лісі виявлене тіло чоловіка, присипане піском. На місці події працювали слідчо-оперативні групи головного управління Нацполіції, Малинського і Коростенського відділів поліції. Була призначена судово-медична експертиза щодо причин смерті. На даний час вже встановлено його особу, поліція почала розслідування вбивства», - повідомили в ГУНП.

Як стало відомо Житомир.info, вбитий – 23-річний житель міста Коростень Ілля Обиход, якого востаннє бачили живим у Коростені, на заправці «Фактор», пізно ввечері 28 червня. 30 червня до Коростенського відділу поліції звернулися його рідні та повідомили про зникнення Обихода Іллі Юрійовича, 1995 року народження. 19 липня поліція Житомирської області повідомляла, що правоохоронці встановлюють місце знаходження 23-річного коростенця, та просила громадян допомогти з пошуками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство поліція Коростень розшук  
Матеріали по темі