Фоторепортаж

Як змінився інклюзивний майданчик на Київській у Житомирі за два місяці після відкриття. Фоторепортаж

31 July 2019, 13:33

25 травня 2019 року на Київській, 13 у Житомирі відкрили інклюзивний спортивний майданчик, який збудували за ініціативи нардепа Борислава Розенблата. На 900 квадратних метрах з м’яким покриттям розмістилися тренажери та гойдалки, які є доступними в тому числі для візочників.

Об’єкт передали на утримання Житомирському міському спортивно-культурному центру. У червні 2019 з майданчика забрали металевий пандус, як виявилося – балансоутримувач вирішив замінити його на дерев’яний через травмування хлопчика. 5 червня біля каруселі спортмайданчику встановили новий дерев’яний пандус, який мали зберігати під пісочницею і використовувати за потреби.

Станом на 31 липня пандуса немає – ні під пісочницею, ні будь-де в іншому місці. Яких іще змін зазнав інклюзивний благодійний майданчик через два місяці після встановлення, бачила фотокореспондент Житомир.info.

Рекламних розгорток на паркані також нема. Тренажери та гойдалки візуально в гарному стані, лише на одному від використання дещо облущилася фарба. Їх активно використовують як діти, так і дорослі.

У соцмережі житомиряни скаржаться на відсутність туалету біля майданчика, що змушує деяких батьків садити дітей по-маленькому просто на штучне покриття під альтаною від сонця. На момент фотографування запаху біля альтанки не було, однак про «туалет» можуть свідчити використані серветки та плями на покритті.

Яким був майданчик на момент відкриття, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майданчик інклюзія Київська 13  
Матеріали по темі