Політика

Перше питання на позачерговій сесії Житомирської облради – припинення повноважень депутата Лабунської

31 July 2019, 15:11

До 37 питань порядку денного позачергової сесії Житомирської обласної ради, яка відбудеться 1 серпня, додали ще одне.

На сайті облради 31 липня оприлюднений перелік питань для розгляду на 25 (позачерговій) сесії обласної ради сьомого скликання, де перше питання – про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Лабунської А.В.

Проєкт рішення по цьому питанню оприлюднений на сайті обласної ради теж 31 липня.

«Достроково припинити повноваження депутата Житомирської обласної ради VІІ скликання Лабунської Анжеліки Вікторівни, обраної в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Житомирської обласної організації Політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», - йдеться у проєкті.

Заяву про складення повноважень депутата обласної ради у зв'язку з обранням народним депутатом України Лабунська подала 29 липня, хоча станом на 31 липня Центральна виборча комісія ще не оголошувала офіційні результати виборів у багатомандатному виборчому окрузі.

Нагадаємо, на парламентських виборах Анжеліка Лабунська була №13 в списку партії ВО «Батьківщина», яка набрала 8,18% голосів і проводить у Верховну раду 24 депутати з партійного списку. Також має скласти повноваження депутат обласної ради й командувач ДШВ Михайло Забродський, який був №4 у списку партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність».

Як повідомляв Житомир.info, на позачергових виборах народних депутатів у Верховну раду України, які відбудуться 21 липня 2019 року, балотувалися 20 депутатів Житомирської обласної ради. Реальні шанси потрапити до парламенту мали лише двоє.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада депутат Лабунська  
Матеріали по темі