Місто

Підрядник виконав 50% робіт на Параджанова в Житомирі й за доброї погоди закінчить асфальтування, - Крисюк

31 July 2019, 15:24

Зрізаний асфальт, недороблені тротуари та габаритна техніка посеред дороги - так 31 липня виглядає вулиця Параджанова у Житомирі.

Згідно з договором, відремонтувати Параджанова підрядник мав до 15 липня, проте вже в червні було зрозуміло, що ремонтні роботи вчасно не завершаться. В інтерв'ю Житомир.info 18 липня 2019 року начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк розповів, що підряднику потрібно ще два тижні, аби все завершити. Станом на 31 липня виконано лише 50% роботи, яка передбачена договором.


«Майже по всій протяжності влаштуванні тротуари, але вони ще не заасфальтовані. На сьогоднішній день виконуються роботи щодо демонтажу коренів, які залишилася від дерев, які знаходились у смузі виконання робіт. Також сьогодні працює фриза, готує вулицю до покриття. Спочатку вони будуть влаштовувати асфальтобетонне покриття в ровики розширення дороги», - розповів Роман Крисюк.

600 метрів вулиці Параджанова в Житомирі ремонтують за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації. Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці ухвалили на виконкомі Житомирської міської ради 20 червня 2018. Вартість проєкту складає 28,5 млн грн.

За словами Романа Крисюка, за сприятливої погоди основні ремонтні роботи завершать на наступному тижні.

«У суботу (3 серпня), скоріш за все, буде обмежено рух транспорту на всій ділянці цієї дороги. Підрядником буде влаштовано вирівнюючий шар з асфальтобетонного покриття. За інформацією, в суботу, неділю та понеділок вони мають влаштувати два шари з асфальтобетону з урахуванням перехрестя Київське шосе й вулиця Параджанова», - говорить Роман Крисюк.

Залишиться асфальтування провулків та зупинок транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 підрядну компанію «ALKE», яка ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди, а в червні - про штраф за невчасне виконання робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Параджанова ремонт вулиця Крисюк  
Матеріали по темі