Суспільство

Житомирського журналіста на другий термін призначили представником Нацради в області

2 August 2019, 09:45

1 серпня на засіданні регуляторного органу було призначено представників Національної ради у трьох областях України – Житомирській, Сумській і Хмельницькій.

Про це повідомляє Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

На конкурс на посади представників Національної ради у цих регіонах подалися по 1 кандидатурі. «Усі вони показали високі результати на трьох конкурсних етапах», – повідомив голова конкурсної комісії Національної ради Сергій Савельєв.

Члени Національної ради проголосували за такі призначення:
Житомирська область – Іван Натикач,
Сумська область – Лариса Якубенко,
Хмельницька область – Олена Гавінська.

«Це другий термін, коли зазначені особи призначені на посади представників Національної ради. Члени регуляторного органу дали позитивну оцінку їхньої роботи на посаді у попередній період. Зокрема, Сергій Костинський сказав про те, що «робота усіх трьох конкурсантів є надзвичайно якісною», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Іван Натикач працював журналістом Житомирської обласної державної телерадіокомпанії.

Відповідно до пункту 2 статті 11 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» представник Національної ради в області призначається на посаду на конкурсній основі строком на чотири роки.

Як повідомляв Житомир.info, за результатами відкритого конкурсу та співбесіди, що відбулася 25 березня 2019 року, житомирський теле- і радіоведучий Олександр Рубан став продюсером Миколаївської регіональної дирекції «Суспільного мовлення».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іван Натикач Національна рада призначення  
Матеріали по темі