Події

Рятувальники розповіли, що палало вночі за житомирською паперовою фабрикою

2 August 2019, 10:21

Близько півночі 1 серпня житомиряни почали публікувати у Facedook знімки, на яких видно полум’яні заграви. Користувачі зазначали, що палає в районі паперової фабрики.

«А що так конкретно горить десь за паперовою фабрикою?», – написала Віра Чередниченко та опублікувала фото, зазначивши, що зроблені вони з вікна квартири на Польовій.

«Панове, що горить на «Бумажці»? З Шевченка видно дим і полум'я...», – йдеться у дописі Сергія Казміренка, який також підтвердив сказане світлинами.

Що палало, Житомир.info запитав у пресслужби Управління ДСНС України у Житомирській області. З’ясувалося – суха трава.

«У Станишівці Житомирського району було загоряння сухої трави на площі 1 га. Повідомлення про пожежу надійшло о 22.22 год. Ліквідували загоряння о 23.50. До гасіння залучалася 11 ДПРЧ Житомирського району», – поінформували у ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2018 року на Житомирському картонному комбінаті сталася пожежа: ліквідовувати загорання виїжджали 8 пожежних машин. Представники ЖКК відкидали версію підпалу.

Згодом представники Житомирського картонного комбінату розповіли про наслідки масштабної пожежі у складських приміщеннях: горіли лотки для яєць. Пізніше рятувальники розповіли про труднощі гасіння: пізно сповістили, не було під’їзду до водойми, проходи були захаращені готовою продукцією.

Пожежу на картонному комбінаті гасили майже добу

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники трава паперова фабрика  
Матеріали по темі