Події

У Житомирі правоохоронці влаштували облаву на відвідувачів найдовшої «барної стійки»: за дві ночі склали 33 протоколи

5 August 2019, 09:26

Упродовж двох ночей, з 2 на 3 та з 3 на 4 серпня, інспектори роти ТОР разом з військовими Національної гвардії проводили заплановані відпрацювання на вулиці Кафедральній у Житомирі, оскільки ця ділянка є місцем концентрації адміністративних правопорушень.

Про це 4 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«До несення служби у вказаний період залучалося понад 40 правоохоронців, які здійснювали відпрацювання. Під час патрулювання вулиці Кафедральна та забезпечення громадського порядку у сквері інспекторами поліції оформлено 33 адмінстративних матеріали», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, під час патрулювання вулиці Київської інспектори роти ТОР помітили підозрілого громадянина. Під час здійснення поверхневої перевірки чоловіка патрульні виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною білою речовиною, ймовірно, наркотичною. На місце події викликано слідчих.

У патрульній поліції зазначають, що подібні спільні заходи проводитимуться кожні вихідні на території всього міста, особливо у місцях концентрації правопорушень.

Нагадаємо, на позачерговій сесії Житомирської міської ради 26 липня 2018 року депутат Олег Черняхович цікавився у мера Житомира, чи планує влада ліквідувати «барну стійку» у сквері на Замковій горі, відвідувачі якої не зважають на поліцію, порушують благоустрій, заважать мешканцям сусідніх будинків та псують імідж міста в очах гостей міста, іноземців. На це Сергій Сухомлин відповів, що забороняти щось немає сенсу, в сквері вже розмістили біотуалети, буде ще система відео нагляду та таблички.

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня 2019 року Житомирська міська рада повідомила, що У сквері за Будинком правосуддя, це полюбляє відпочивати молодь, на деревах з’явилися інформаційні таблички з закликами не порушувати правопорядок і не смітити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нацгвардія патруль наряд патрульний протокол вулиця Кафедральна  
Матеріали по темі