Політика

Голова житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» передала на підтримку партії 600 тисяч гривень

6 August 2019, 11:14

Ексдепутат Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська опублікувала декларацію перед звільненням з цієї посади.

В декларації вказана інформація за період з 1 січня по 5 серпня 2019 року.

За цей час доходи Лабунської від підприємницької становили 3 млн 18 тис. грн, за відчужене рухоме майно у філії ТОВ «Авто-Арсенал» їй заплатили 1 млн 135 тис. грн. Найбільший дохід за сім місяців поточного року Анжеліка Лабунська отримала від ТОВ «Фінансова компанія "Фінтакт"» у якості відступлення права вимоги – 13 млн 464 тис. 500 грн.

Голова обласної організації ВО «Батьківщина» також декларує придбання цукерок на загальну суму 488 тис. 409 грн, які потім були подаровані, та внески на підтримку політичної партії – 500 тис. грн і 100 тис. грн.

Нагадаємо, 1 серпня 2019 року на позачерговій сесії депутати Житомирської обласної ради погодили дострокове припинення повноважень депутата, голови обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліки Лабунської у зв’язку з обранням її народним депутатом України. Фракцію ВО «Батьківщина» в Житомирській обласній раді очолив Дмитро Кропачов. Офіційно Лабунська була визнана обраним нардепом на засіданні Центральної виборчої комісії 3 серпня, коли були встановлені результати позачергових виборів народних депутатів України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Як повідомляв Житомир.info, на парламентських виборах Анжеліка Лабунська була №13 в списку партії ВО «Батьківщина», яка набрала 8,18% голосів і проводить у Верховну раду 24 депутати з партійного списку. Також має скласти повноваження депутат обласної ради й командувач ДШВ Михайло Забродський, який був №4 у списку партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лабунська декларація "Батьківщина"  
Матеріали по темі