Місто

У Житомирі дитяча стоматологічна поліклініка збирається переїхати на проспект Миру

7 August 2019, 10:51

На першому поверсі багатоповерхівки, що зараз будується на початку проспекту Миру, збираються облаштувати сучасну дитячу стоматполіклініку.

Про це на засіданні міськвиконкому 7 серпня повідомив мер Сергій Сухомлин під час розгляду питання про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Дитяча стоматологічна поліклініка» Житомирської міської ради на 2019 рік.

«Забудовник, який зараз будується по проспекту Мира, 1, обіцяв передати приміщення на першому поверсі під дитячу стоматологічну поліклініку. Нам вже треба робити ескізний план, відпрацьовувати, щоб на наступний бюджетний рік закласти кошти», - сказав Сергій Сухомлин.

Заступник мера Марія Місюрова наголосила, що приміщення біля майдану Перемоги, де зараз знаходиться міська дитяча стоматполіклініка, потребує значних коштів для ремонту, тому варто у новому приміщенні зробити сучасну дитячу стоматологічну поліклініку.

Нагадаємо, в 2016 році через аварійний стан будівлі та застаріле обладнання закрили лабораторію та фізіотерапевтичний кабінет дитячої поліклініки Богунського району за адресою просп. Миру, 1а.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії у 2016 міськрада збиралася запропонувати Олександру Палію обмін викупленої ним ділянки площею 35 сотих на 33 сотих землі разом з розташованими на ній будівлями відділення дитячої лікарні по проспекту Миру, 1-а в Житомирі з доплатою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: просп. Миру стоматполіклініка виконком  
Матеріали по темі