Події

У Житомирській області узяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної пасербиці

8 August 2019, 11:17

У Малинському районі Житомирської області взяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки.

Про це 8 серпня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування малолітньої мешканки одного із сіл Малинського району. За підозрою у скоєнні злочину, у порядку ст. 208 КПК України затримано місцевого жителя, якому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 152 КК України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від восьми до п’ятнадцяти років.», - інформує прокуратура.

Установлено, що раніше судимий 33-річний місцевий житель, непрацюючий, застосовуючи фізичне насильство, вчинив дії сексуального характеру щодо малолітньої 2006 року народження, доньки жінки, з якою співмешкав, — зазначає пресслужба.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Малинське відділення Коростишівського відділу ГУНП в області. 7 серпня 2019 року ухвалою Малинського районного суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, нещодавно у поліції пояснювали, чому 56-річний тренер із шахів з Бердичева, якого восени 2018 році затримали за підозрою у педофілії, спокійно розгулює містом.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року хлопцеві з Житомирської області, який вчинив насильство над трьома малолітніми дітьми, присудили 10 років в'язниці. У липні 2019 року Верховна Рада України посилила покарання для педофілів і запровадила примусову хімічну кастрацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура згвалтування гвалтівник пасербиця  
Матеріали по темі